Groep 4/5

Welkom in de groep van:

  • juf Davien (ma, di, do en vr);
  • juf Rianne (wo).

Juf Davien en juf Rianne zijn via davien.postuma@meerkring.nl (juf Davien) en rianne.rutjes@meerkring.nl (juf Rianne) rechtstreeks te benaderen voor specifieke vragen over de groep.

-----------------------------
Surprises in groep 4/5

------------------------------

Beste ouders/verzorgers van groep 4/5,

Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Lea Perk, 23 jaar en woon in Zeist. Momenteel volg ik de versnelde opleiding tot onderwijsassistent aan het MBO Amersfoort.

Dit is een opleiding van 2 jaar en dit jaar zal ik gaan afstuderen. Ik werk 4 dagen op kind centrum Vlinderslag. Maandag en dinsdag in de OPP-klas en donderdag en vrijdag bij uw kind in groep 4/5. Dit zal het gehele jaar zo blijven.

Naast het werken op school ben ik nog een erg bezig bijtje. Zo begeleid ik onder andere op vrijwillige basis 3 tieners met autisme. Hier wil ik graag volgend jaar mijn vervolgopleiding op gaan richten. Ook geef ik 2 uurtjes per week bijles rekenen aan een tweeling van 7 jaar.

Mijn hobby’s zijn voornamelijk zingen, zwemmen en voetbal. Ik speel in het zangtheater van Zeist, train wekelijks in het zwembad en ik heb een seizoenkaart van FC Utrecht waar ik daardoor elke thuiswedstrijd in het stadion te vinden ben.

Ik heb afgelopen weken mijn draai helemaal binnen de klas en school kunnen vinden en ga uit van een mooie ontwikkeling dit jaar. Samen met uw kind hoop ik er een mooi schooljaar van te maken.

Met vriendelijke groet,

Lea

Spelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
Tel: 033-4701202

E-mail: info.vlinderslag@meerkring.nl

Plan route

Stichting

Het kindcentrum is een integrale samenwerking tussen onderwijs Stichting Meerkring en Ska Kinderopvang.
Meerkring is de specialist in het openbaar basisonderwijs in Amersfoort e.o. en is bevoegd gezag over de openbare basisscholen. Ska is de facilitator van kinderopvang in Amersfoort e.o.

Lees hier meer informatie over Ska kinderopvang en Stichting Meerkring