Ons Kindcentrum

Bij Kindcentrum Vlinderslag bieden we een veilige en stimulerende omgeving voor de optimale ontwikkeling van elk kind. Ontdek meer over onze visie, ons aanbod en ons team op deze website.

Waar staan wij voor?

Wij staan voor respect, veiligheid, betrokkenheid en ontwikkeling. We bieden een plek waar elk kind zich welkom voelt en zijn of haar talenten kan ontdekken.

Onze partners

Samenwerking is essentieel. We werken samen met lokale en regionale partners om een rijk aanbod aan diensten en activiteiten te bieden.

Onze opvang

Onze opvang biedt een warme en veilige omgeving voor kinderen van peuter tot basisschoolkind. Onze professionals zorgen voor een stimulerend en uitdagend activiteitenaanbod.

Ons onderwijs

Ons onderwijs richt zich op de brede ontwikkeling van kinderen met eigentijdse en innovatieve lesmethoden. We maken gebruik van moderne technologie en inzichten om het leerproces te ondersteunen.

Ondersteuning en zorg

We bieden passende ondersteuning en zorg op ons kindcentrum. Ons team zorgt voor een zorgstructuur die elk kind de nodige hulp biedt om succesvol te leren en groeien.

Talentontwikkeling

Kinderen krijgen bij ons de kans om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen, Waar word jij blij van? 

Het team

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die dagelijks bijdragen aan een positieve en stimulerende leeromgeving. Maak kennis met ons team en hun expertise.

Privacy

We nemen de privacy van onze kinderen en ouders zeer serieus. We gaan zorgvuldig om met persoonlijke gegevens en voldoen aan alle wet- en regelgeving op dit gebied. Op onze privacy-pagina leest u meer over onze maatregelen.

Werken bij Vlinderslag

Bij Kindcentrum Vlinderslag bieden we stages en werkplekken. Ontwikkel je vaardigheden in een stimulerende omgeving en maak een verschil in het leven van kinderen. Bekijk onze vacatures en neem vooral contact met ons op.

 

Spelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
info.vlinderslag@meerkring.nl
033 4701202

Website vragen/opmerkingen:
maikel.hop@meerkring.nl of ali.elmallouki@meerkring.nl

Plan route

Stichting

Het kindcentrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort en SKA kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring of SKA precies doen? Kijk dan op meerkring.nl of ska.nl