Ons kindcentrum

IKC Vlinderslag wil kinderen in de wijk Kruiskamp Koppel gelijke kansen bieden waardoor zij zich optimaal kunnen ontplooien en ontwikkelen tot democratische wereldburger.

 

Dit doen wij door in het IKC te werken vanuit één visie en pedagogisch klimaat. Waarbij ruimte is om te spelen, te ontdekken en te ontmoeten. Een veilige omgeving waar burgerschapsontwikkeling in al onze activiteiten centraal staat. IKC Vlinderslag is een maatschappelijke onderneming waar kinderen, professionals en ouders hun talenten maximaal kunnen inzetten en ontwikkelen. Op IKC Vlinderslag staat ouderbetrokkenheid en participatie hoog in het vaandel.

IKC beleidsplan 2019-2023

Lees missie en visie

Rijke schooldag

 

Wij doen mee met de Rijke Schooldag!
Onze school krijgt extra geld van het Ministerie van OC&W en de gemeente Amersfoort. Met dit geld organiseren wij leuke en leerzame activiteiten voor onze kinderen. Dat doen we na schooltijd, zodat we op school genoeg tijd hebben voor taal, lezen en rekenen. 

Via onze nieuwsbrief en de leerkracht van uw kind houden we u op de hoogte welke activiteiten wij tot de zomer organiseren. 
Doet uw kind ook mee?

 


 

 

Spelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
Tel: 033-4701202

E-mail: info.vlinderslag@meerkring.nl

Website vragen/opmerkingen:
jeroen.vandenbos@meerkring.nl


Plan route

Volg ons

Volg ons

Meerkring


SKA

Stichting

Het kindcentrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort en SKA kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring of SKA precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl