Talentontwikkeling op Vlinderslag

Op Kindcentrum Vlinderslag maken we gebruik van een bijzondere methode om kinderen te helpen groeien en zichzelf beter te leren kennen en hun eigen talenten te ontdekken. Hier zijn drie belangrijkste dingen die we doen:

Talentenfluisteraar

We moedigen kinderen aan en helpen hen om te ontdekken waar ze goed in zijn. Het is alsof we een speciale gave hebben om te zien wat kinderen kunnen en hoe ze kunnen groeien.

Talentgesprekken

We praten met kinderen over wat ze leuk vinden en wat ze willen bereiken. We luisteren naar hen en helpen hen om doelen te stellen. We moedigen hen aan om na te denken over hoe ze hun talenten kunnen gebruiken om hun dromen waar te maken.

Talentkaarten

We gebruiken speciale kaarten om te praten over wat kinderen leuk vinden om te doen en waar ze goed in zijn. Op deze kaarten staan plaatjes en woorden die helpen om over talenten te praten. Het helpt kinderen om beter te begrijpen wat hun sterke punten zijn.

Door deze methode te gebruiken, helpen we kinderen op Kindcentrum Vlinderslag om te groeien, zelfvertrouwen te krijgen en te ontdekken wat ze kunnen bereiken.

 

Spelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
info.vlinderslag@meerkring.nl
033 4701202

Website vragen/opmerkingen:
maikel.hop@meerkring.nl of ali.elmallouki@meerkring.nl

Plan route

Stichting

Het kindcentrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort en SKA kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring of SKA precies doen? Kijk dan op meerkring.nl of ska.nl