Groep 3

Welkom in de groep van:

  • juf Marjolein (ma en wo);
  • juf Henriette (do en vr).

Juf Marjolein en juf Henriette zijn via marjolein.pul@meerkring.nl (juf Marjolein) en henriette.kleinschaarsberg@meerkring.nl (juf Henriette) rechtstreeks te benaderen voor specifieke vragen over de groep.

------------------------------
Vandaag hebben wij de letter “d” geleerd. Daarnaast hebben wij ook spullen gezocht voor in de letterkoffer.

------------------------------
Een spellingles kan natuurlijk ook gewoon lekker buiten.
.
------------------------------
Voordat wij een nieuwe letter gaan schrijven in het schrift, oefenen wij eerst met klei en scheerschuim.
 

------------------------------
Vandaag mocht groep 3 ook meedoen met een volleybalclinic en dat was leuk en leerzaam.

------------------------------

Hallo allemaal,

Mijn naam is Julia Klaassen. Ik ben 17 jaar oud en ik woon in Harderwijk. Mijn school heeft mijn stage ingedeeld dus ik heb niet zelf voor de Vlinderslag gekozen. Wel kende ik de basisschool al en ben ik erg blij dat ik hier terecht ben gekomen. Het zijn namelijk erg gezellige collega’s en er hangt een warme sfeer. Ik doe de versnelde opleiding voor onderwijsassistent. Dat betekent dat ik in 2 jaar mijn diploma kan hebben. Ik zit dan ook in mijn laatste jaar. Ik loop dit jaar 4 dagen stage in groep 3. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het voetballen met vrienden en doe ik aan kickboksen. Ook vind ik het erg lekker om gewoon op de bank te hangen en een film te kijken.

Ik heb erg veel zin in aankomend schooljaar en hoop er een leuke tijd van te maken!

Julia


------------------------------

Mijn naam is Machteld van Ens, ik ben 22 jaar en studeer aan de Hogeschool Utrecht. Nadat ik mijn HBO Ecologische Pedagogiek in augustus heb afgerond, was ik het studeren nog niet zat en ben ik gestart aan de PABO. Ik ben meertalig opgevoed en heb altijd al een passie gehad voor presenteren en lesgeven. Tijdens mijn minor in Denemarken werd ik nog enthousiaster over het onderwijs en heb ik me ingeschreven voor de PABO. Ik doe de opleiding in deeltijd waardoor ik veel tijd heb voor mijn hobby’s en werk. Ik dans verschillende stijlen, speel piano en sinds kort ook gitaar en heb altijd wel een borduur-project liggen!

De eerste helft van dit schooljaar loop ik op de woensdag stage in groep 3 en vanaf januari ben ik te vinden in groep 8. Ik hoop er een gezellig jaar van te maken!

Spelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
Tel: 033-4701202

E-mail: info.vlinderslag@meerkring.nl

Website vragen/opmerkingen:
jeroen.vandenbos@meerkring.nl
ali.elmallouki@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Meerkring


SKA

Stichting

Het kindcentrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl