Groep 3-4

Welkom in de groep van:

  • Meester Tony van Veen (ma-vr).

Meester Tony is  rechtstreeks te benaderen voor specifieke vragen over de groep via het mailadres: tony.vanveen@meerkring.nl.

------------------------------

Beste ouder/verzorger,

 

Ik ben meester Tony en na de meivakantie zal ik juf José vervangen in groep 3/4. Ik ken de school al vanuit mijn afstudeerstage in groep 1/2A bij juf Maria eerder dit schooljaar. Spelen en leren zijn voor mij belangrijk en ik voeg ze graag samen in mijn onderwijs. Ik ben altijd in voor een grapje of een goeie mop en gebruik ze ook in mijn lessen. Mocht u een vraag voor mij hebben of gewoon even willen kletsen, dan kunt u mij daarvoor altijd benaderen, ik ben de lange meester met de grote rode baard. Ik kijk uit naar om u en uw kind beter te leren kennen in de komende periode!
------------------------------
In groep 3/4 is de eerste weken na de zomer al hard gewerkt. De kinderen van groep 3 leren lezen en rekenen, maken zelf al woordjes als r-i-k en b-oo-m. Ook zijn we begonnen met de erbij sommen en aftreksommen, zoals 3+1 en 4-1. Harde werkers zijn het!

 

----------------------------------

Ook groep 4 is super aan het werk geweest, we hebben geoefend met spelling, rekenen, lezen en taal. Bij spelling hebben we geoefend met woorden als strik, waarbij je drie medeklinkers achter elkaar schrijft en met woorden als wolk, je hoort wol-uk, je schrijft de u niet. Knappe kinderen zijn het!

 

Naast het werken doen we ook wat ontspannende dingen, zoals samen bouwen met de kapla of tulpen vouwen.
En natuurlijk zijn we afgelopen donderdag op schoolreis geweest naar de Julianatoren. Dat was een prachtige dag, de kinderen hebben genoten!

Spelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
Tel: 033-4701202

E-mail: info.vlinderslag@meerkring.nl

Website vragen/opmerkingen:
jeroen.vandenbos@meerkring.nl
ali.elmallouki@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Meerkring


SKA

Stichting

Het kindcentrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl