Groep 5/6

Welkom in de groep van:

  • juf Marleen (ma, di, en wo);
  • meester Dennis (do en vrij).

Juf Marleen en meester Dennis zijn via marleen.woudenberg@meerkring.nl (juf Marleen) en dennis.riksen@meerkring.nl (meester Dennis) rechtstreeks te benaderen voor specifieke vragen over de groep.

-----------------------------

Beste ouders/verzorgers,

Wie ben ik?
Mijn naam is Thomas van de Burgt, ik ben 2de jaar student onderwijsassistent bij het MBO Amersfoort. Ik woon in Barneveld met mijn ouders en zus. Naast mijn opleiding ben ik waterpolotrainer bij de jeugd van DWK. In het weekend werk ik bij de LIDL als groente en fruit specialist.

Waarom kom ik hier stage lopen?
Ik volg de versnelde opleiding onderwijsassistent. Zelf kies ik niet mijn stage plaats, dat wordt gedaan door het leerbedrijf van MBO Amersfoort. Dit jaar loop ik stage in Groep 5/6 bij juf Marleen en meester Dennis. Ik hoop dit jaar mijn examen te mogen gaan doen en samen met iedereen een leuk jaar te hebben.


Spelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
Tel: 033-4701202

E-mail: info.vlinderslag@meerkring.nl

Website vragen/opmerkingen:
jeroen.vandenbos@meerkring.nl
ali.elmallouki@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Meerkring


SKA

Stichting

Het kindcentrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl