Groep 6

Welkom in de groep van:

  • juf Marleen (ma, di en wo);
  • juf Esther (do en vr).

Juf Marleen en juf Esther zijn via marleen.woudenberg@meerkring.nl (Marleen) en esther.thielemans@meerkring.nl (Esther) rechtstreeks te benaderen voor specifieke vragen over de groep.

------------------------------

Beste ouders/verzorgers van groep 6,

 

Hierbij wil ik mij voorstellen. Ik ben Bahaddin Burak Dede en woon in Amersfoort. Ik ben 19 jaar oud en zit momenteel in mijn derde en laatste jaar van de opleiding onderwijsassistent. 

Dit jaar loop ik stage in groep 6 op de donderdag en vrijdag. Na de kerstvakantie komt de maandag er ook bij. In de klas ben ik vooral bezig met kleine groepjes extra instructie geven of leerlingen individueel helpen. Daarnaast geef ik ook lessen voor de hele klas, hierbij probeer ik coöperatieve werkvormen te gebruiken omdat ik het belangrijk vind dat kinderen samenwerken en samen leren.

Mijn hobby’s zijn voetballen, films/series kijken en koken, daarnaast vind ik het leuk om samen met vrienden te zijn. 

Ik kijk er naar uit om dit jaar af te studeren op deze school. Ik weet zeker dat het een leuk en vooral leerzaam jaar gaat worden voor de leerlingen en voor mij. 

 

Met vriendelijke Groet,

 

BahaddinSpelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
Tel: 033-4701202

E-mail: info.vlinderslag@meerkring.nl

Plan route

Stichting

Het kindcentrum is een integrale samenwerking tussen onderwijs Stichting Meerkring en Ska Kinderopvang.
Meerkring is de specialist in het openbaar basisonderwijs in Amersfoort e.o. en is bevoegd gezag over de openbare basisscholen. Ska is de facilitator van kinderopvang in Amersfoort e.o.

Lees hier meer informatie over Ska kinderopvang en Stichting Meerkring