Groep 6

Welkom in de groep van:

  • juf Arianne(ma, di en wo);
  • juf Esther (do en vr).

Juf Arianne en juf Esther zijn via arianne.derks@meerkring.nl (juf Arianne) en esther.thielemans@meerkring.nl (juf Esther) rechtstreeks te benaderen voor specifieke vragen over de groep.

-----------------------------

3 dec 2020
We hebben een erg leuk Sinterklaasfeest gehad in groep 6.
Er was flink geknutseld om mooie surprises te maken. En er waren mooie gedichten gemaakt!
Iedereen was blij met de cadeautjes.  Onze Sinterklaasrap begeleid door ritme klappen in de gymzaal was ook een succes.
 
 
 
-----------------------------
In de hal boven zijn mooie nieuwe werkplekken gekomen. Je kunt omringd door bomen en paarden even lekker rustig werken op de groene banken. Bijvoorbeeld de les van Nieuwsbegrip maken. Of een potje dammen.
 
----------------------------
Hoi ik ben Michelle, ik ben 18 jaar en ik loop stage als onderwijsassistent in groep 6 bij juf Arianne. Ik wil al sinds ik naar de basisschool ging juf worden. Ik vind het heel leuk om de kinderen nieuwe dingen te leren en nieuwe dingen te ontdekken! Daarom probeer ik altijd mijn grenzen te verleggen. Na de opleiding onderwijsassistent wil ik heel graag de pabo doen om juf te worden! Daarom probeer ik om hier en daar alvast een lesje te geven. Ik vind het ook erg leuk om waar het kan een spelletje te spelen met de kinderen. Afgelopen zomer ben ik verhuisd vanuit Utrecht naar Amersfoort. In mijn vrije tijd probeer ik daarom lekker te wandelen door Amersfoort en nieuwe plekjes te ontdekken. Op maandag, dinsdag en woensdag ben ik te vinden op de vlinderslag en op donderdag en vrijdag volg ik online les vanuit huis om nog meer leuke dingen te leren over het onderwijs en het vak onderwijsassistent.

Groetjes Michelle


 

Spelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
Tel: 033-4701202

E-mail: info.vlinderslag@meerkring.nl

Website vragen/opmerkingen:
jeroen.vandenbos@meerkring.nl
ali.elmallouki@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Meerkring


SKA

Stichting

Het kindcentrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl