Groep 7

Welkom in de groep van:

  • Meester Jeroen (ma-vr).

Meester Jeroen is via jeroen.vandenbos@meerkring.nl rechtstreeks te benaderen voor specifieke vragen over de groep.

-----------------------------
Groep 7 gaat online gewoon verder!

----------------------------
T for Tech
Groep 7 doet dit jaar mee met dit techniekproject, waarbij we een eigen kamer gaan maken. De leerlingen hebben een ontwerp gemaakt en werken dit de komende 3 weken op vrijdag uit met echte materialen en gereedschappen tot een miniatuur kamer. We gaan hiervoor naar het Element (Middelbare school) toe, waar juf Lyli ons helpt en lesgeeft bij dit project.
 

 
----------------------------

Vanochtend (vrijdag 2 oktober) zijn wij, voor het eerst dit jaar, weer wezen kleuterlezen. Het was een groot succes. De leerlingen van groep 7 gingen als echte meesters en juffen aan de slag met de kleuters van groep 1/2A en 1/2B.
 
 
----------------------------
De eerste topotoets in groep 7. Nog even snel samen leren/oefenen voordat de toets gaat beginnen!
 
---------------------------
Maandag 28 september is de Huiswerkklas van groep 7 van start gegaan. 27 leerlingen doen mee en maken tijdens dit uurtje op de maandag hun huiswerk. In stilte wordt hard gewerkt en kunnen vragen worden gesteld aan de meesters (meester Maikel of meester Jeroen). 
 
--------------------------- 
Beste ouders en kinderen,

 

Mijn naam is Ian, ik ben achttien jaar, en aankomend halfjaar mag ik stage lopen in groep 7. Ik ben eerste jaar ALPO student in Utrecht, waar ik het al erg naar mijn zin heb. Naast school speel ik saxofoon en ben ik actief binnen mijn scoutingvereniging. Ik kijk erg uit naar het aankomende halfjaar en heb zin om veel te leren!

 

Ian

Spelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
Tel: 033-4701202

E-mail: info.vlinderslag@meerkring.nl

Website vragen/opmerkingen:
jeroen.vandenbos@meerkring.nl
ali.elmallouki@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Meerkring


SKA

Stichting

Het kindcentrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl