Vertrouwenspersonen

Op onze school zijn juf Rianne en meester Jeroen de vertrouwenspersonen.

Soms overkomen je heel vervelende dingen of gaat iets helemaal mis. Je hebt langdurig ruzie met iemand op school of thuis, je wordt gepest of er gebeuren andere dingen waar je boos of verdrietig van wordt. Je wilt dat het stopt, maar je wilt het ook geheim houden.

Je kan verschillende dingen doen:

  • Je doet niks en blijft er mee rondlopen en erover piekeren;
  • Je kunt erover praten met je ouders, een goede vriend of vriendin;
  • Je kunt natuurlijk naar je eigen juf of meester gaan, die zal altijd proberen jou te helpen.

Soms werkt dat niet of wil je dat niet. Dan kun je op school altijd bij juf Rianne of meester Jeroen terecht, want zij zijn “intern vertrouwenspersoon”. Zij willen naar je luisteren en samen met jou naar een oplossing zoeken. Je mag altijd naar ze toekomen. Juf Rianne werkt in groep 1/2A op maandag, dinsdag en woensdag, maar je mag ook een afspraak maken via de mail: rianne.rutjes@meerkring.nl. Meester Jeroen werkt de hele week in groep 6/7. Lukt het niet om langs te komen kan je meester Jeroen bereiken via: jeroen.vandenbos@meerkring.nl.

Natuurlijk hopen we dat het niet nodig is en dat alles goed met je gaat, maar als je wilt komen praten ben je altijd welkom! Dit geldt natuurlijk niet alleen voor kinderen. Ook ouders en collega’s zijn van harte welkom!

Spelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
Tel: 033-4701202

E-mail: info.vlinderslag@meerkring.nl

Website vragen/opmerkingen:
jeroen.vandenbos@meerkring.nl


Plan route

Volg ons

Meerkring


SKA

Stichting

Het kindcentrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl