Vertrouwenspersonen

Op onze school is juf Rianne de vertrouwenspersoon.

Soms overkomen je heel vervelende dingen of gaat iets helemaal mis. Je hebt langdurig ruzie met iemand op school of thuis, je wordt gepest of er gebeuren andere dingen waar je boos of verdrietig van wordt. Je wilt dat het stopt, maar je wilt het ook geheim houden.

Je kan verschillende dingen doen:

  • Je doet niks en blijft er mee rondlopen en erover piekeren;
  • Je kunt erover praten met je ouders, een goede vriend of vriendin;
  • Je kunt natuurlijk naar je eigen juf of meester gaan, die zal altijd proberen jou te helpen.

Soms werkt dat niet of wil je dat niet. Dan kun je op school altijd bij juf Rianne terecht, want zij is “intern vertrouwenspersoon”. Ze wil naar je luisteren en samen met jou naar een oplossing zoeken. Je mag altijd naar haar toekomen. Juf Rianne werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, maar je mag ook een afspraak maken via de mail: rianne.rutjes@meerkring.nl.

Natuurlijk hopen we dat het niet nodig is en dat alles goed met je gaat, maar als je wilt komen praten ben je altijd welkom! Dit geldt natuurlijk niet alleen voor kinderen. Ook ouders en collega’s zijn van harte welkom!

Spelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
info.vlinderslag@meerkring.nl
033 4701202

Website vragen/opmerkingen:
maikel.hop@meerkring.nl of ali.elmallouki@meerkring.nl

Plan route

Stichting

Het kindcentrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort en SKA kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring of SKA precies doen? Kijk dan op meerkring.nl of ska.nl