Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Schoolvoetbal kampioenen
06 juli 2021
Afgelopen vrijdag, 2 juli zijn de jongens van groep 8 kampioen geworden bij het Amersfoortse schoolveldvoetbaltoernooi.
Lees meer
Sponsorloop voor Het Vergeten Kind
06 juli 2021
Afgelopen periode hebben we op school de jaarlijkse sponsorloop gehouden. Dit jaar heeft de leerlingenraad gekozen voor het goede doel: "Het Vergeten Kind".
Lees meer
Optimist on Tour
30 april 2021
Vrijdag 30 april hebben groep 7 en 8 meegedaan aan het Optimist on Tour programma bij Kanovereniging Keistad. Een unieke watersportbeleving voor de leerlingen. De leerlingen hebben leren zeilen, kanoën en daarnaast ook proefjes gedaan met water in het Optimist Laboratorium.
Lees meer
Koningsspelen op Vlinderslag
23 april 2021
In en rond de Evertsenstraat in Amersfoort kan het niemand ontgaan zijn dat hier vrijdagochtend een bijzondere festiviteit plaatsvond. Terwijl in de rest van de stad de straten stil waren, hoorde je hier in de ochtend al enthousiaste kinderstemmen klinken.....
Lees meer
Kies je sport
30 augustus 2020
Sporten is leuk en gezond! Alleen is het soms best wel lastig om een passende sport te vinden waar kinderen echt blij van worden.
Lees meer
De 10 Gouden IKC Vlinderslag regels
28 augustus 2020
Een doel van afgelopen jaar was om de schoolregels samen met de leerlingen een nieuw leven in te blazen. Samen met de leerlingen hebben wij de 10 Gouden IKC regels bedacht.
Lees meer
Handen wassen op IKC Vlinderslag
29 juni 2020
Op Vlinderslag hebben we een primeur. Wij mogen het prototype testen van de ClickSink uitvinding. Het handen wassen is nog nooit zo leuk geweest. In een korte tijd, effectief onze handen wassen volgens het protocol handen wassen.
Lees meer
Opening IKC Vlinderslag groot succes!
17 september 2019
De opening van IKC Vlinderslag op 17 oktober was een groot succes.
Lees meer
Vlindervallei en Vlinderstruik en Ska Kinderopvang gaan verder onder één naam: IKC Vlinderslag.
16 september 2019
Onderwijs Stichting Meerkring en SKA Kinderopvang hebben samen een nieuwe werwijze neergezet; een doorlopende ontwikkellijn voor kinderen tussen 2,5 en 12 jaar.
Lees meer
Spelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
Tel: 033-4701202

E-mail: info.vlinderslag@meerkring.nl

Website vragen/opmerkingen:
jeroen.vandenbos@meerkring.nl


Plan route

Volg ons

Meerkring


SKA

Stichting

Het kindcentrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl