Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Doe mee aan de rijke schooldag 23/24
16 april 2024
Doe mee met  de naschoolse activiteiten vanuit de Rijke IKC-dag!
Lees meer
Sponsorloop
31 mei 2023
Vrijdag 2 juni is het weer zover, de jaarlijkse sponsorloop! De sponsorloop staat dit jaar in het teken van giro 555 om de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië te helpen.
Lees meer
JOSEE: steunpunt passend onderwijs in de regio Eemland
20 maart 2023
Heb je vragen over passend onderwijs of loop je vast op school dan kun je terecht bij het jeugd- en oudersteunpunt Eemland: JOSEE. Op www.josee.nu vinden jeugdigen (van 4 tot 18 jaar) en hun ouders en verzorgers toegankelijke, objectieve informatie over passend onderwijs.
Lees meer
Start schooljaar 2023-2024
22 augustus 2022
Vandaag (maandag 22 augustus) zijn we van start gegaan met weer een nieuw schooljaar. De vreedzame Gouden Weken zijn begonnen. De komende weken staan in het teken van groepsvorming; hoe gaan we met elkaar om....
Lees meer
Schommel geplaatst!
01 augustus 2022
De wens/droom van vele leerlingen is in vervulling gegaan, Vlinderslag heeft een schommel! Vanuit het opgehaalde sponsorloopgeld en een bijdrage van Vlinderslag is het gelukt. We zijn erg blij me de schommel en wensen alle leerlingen (maar ook ouders) veel schommelplezier.
Lees meer
Amersfoorts School Damtoernooi
06 april 2022
Afgelopen zondag was het School Damtoernooi voor groep 5 & 6 en groep 7 & 8. 50 kinderen streden om de titel School Damkampioen van Amersfoort.
Lees meer
Nieuwe kantoorunits in gebruik
18 maart 2022
Op woensdag 9 maart zijn er twee nieuwe werkplekken in het hoofdgebouw van Vlinderslag geplaatst door vakkundige medewerkers van TOC Eemland uit Bunschoten. De extra werkplekken zijn geschikt voor medewerkers en kinderen om rustig in te kunnen werken, ook kunnen er (kind)gesprekken plaatsvinden.
Lees meer
Circuitmiddagen op/met Het Element
14 maart 2022
Gisteren, vrijdag 11 maart, was de eerste circuitmiddag op Het Element. Met 100 leerlingen, leerkrachten en ouders hebben we een geweldige middag ervaren.
Lees meer
Schoolveldvoetbaltoernooi groep 5/6
11 maart 2022
Vrijdag 11 maart hebben de leerlingen van groep 5/6 op zeer sportieve wijze laten zien hoe leuk het is om samen mee te doen aan het schoolveldvoetbaltoernooi. Er zijn mooie doelpunten gemaakt, er werd goed samengespeeld, maar bovenal is er sportief gespeeld.
Lees meer
Programmeerschool op Vlinderslag
08 maart 2022
Groep 7 heeft op dinsdag 8 maart kennis mogen maken met de medewerkers en het lesprogramma van De
Programmeerschool.
Lees meer
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste   
Spelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
Tel: 033-4701202

E-mail: info.vlinderslag@meerkring.nl

Website vragen/opmerkingen:
maikel.hop@meerkring.nl of ali.elmallouki@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Meerkring


SKA

Stichting

Het kindcentrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort en SKA kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring of SKA precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl