Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Dynamische schooldag
18 november 2021
Vandaag was groep 6/7 te gast bij Playground33. Daar zijn zij bezig geweest met bewegend leren. De leermatten, samenwerkingsvormen en de X-Wall zijn een enorm succes onder de leerlingen.
Lees meer
Schoen zetten met Rommelpiet
17 november 2021
Sinterklaas en de pieten zijn weer in het land. Gelukkig hebben zij Vlinderslag ook weer weten te vinden. In alle klassen zijn de schoenen gezet.
Lees meer
Groep 1/2 bezoek de boerderij van Wim & Amanda
09 november 2021
Groep 1/2B heeft vandaag een leerzame ochtend op de boerderij van boer Wim en boerin Amanda gehad. Zij hebben ervaren hoe het is om voor een ochtend een echte boer of boerin te zijn.
Lees meer
Schoolvoetbal kampioenen
06 juli 2021
Afgelopen vrijdag, 2 juli zijn de jongens van groep 8 kampioen geworden bij het Amersfoortse schoolveldvoetbaltoernooi.
Lees meer
Sponsorloop voor Het Vergeten Kind
06 juli 2021
Afgelopen periode hebben we op school de jaarlijkse sponsorloop gehouden. Dit jaar heeft de leerlingenraad gekozen voor het goede doel: "Het Vergeten Kind".
Lees meer
Optimist on Tour
30 april 2021
Vrijdag 30 april hebben groep 7 en 8 meegedaan aan het Optimist on Tour programma bij Kanovereniging Keistad. Een unieke watersportbeleving voor de leerlingen. De leerlingen hebben leren zeilen, kanoën en daarnaast ook proefjes gedaan met water in het Optimist Laboratorium.
Lees meer
Koningsspelen op Vlinderslag
23 april 2021
In en rond de Evertsenstraat in Amersfoort kan het niemand ontgaan zijn dat hier vrijdagochtend een bijzondere festiviteit plaatsvond. Terwijl in de rest van de stad de straten stil waren, hoorde je hier in de ochtend al enthousiaste kinderstemmen klinken.....
Lees meer
Kies je sport
30 augustus 2020
Sporten is leuk en gezond! Alleen is het soms best wel lastig om een passende sport te vinden waar kinderen echt blij van worden.
Lees meer
De 10 Gouden IKC Vlinderslag regels
28 augustus 2020
Een doel van afgelopen jaar was om de schoolregels samen met de leerlingen een nieuw leven in te blazen. Samen met de leerlingen hebben wij de 10 Gouden IKC regels bedacht.
Lees meer
Handen wassen op IKC Vlinderslag
29 juni 2020
Op Vlinderslag hebben we een primeur. Wij mogen het prototype testen van de ClickSink uitvinding. Het handen wassen is nog nooit zo leuk geweest. In een korte tijd, effectief onze handen wassen volgens het protocol handen wassen.
Lees meer
Pagina 2 van 3Eerste   Vorige   1  [2]  3  Volgende   Laatste   
Spelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
Tel: 033-4701202

E-mail: info.vlinderslag@meerkring.nl

Website vragen/opmerkingen:
maikel.hop@meerkring.nl of ali.elmallouki@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Meerkring


SKA

Stichting

Het kindcentrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort en SKA kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring of SKA precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl