Voor ouders

Wij zijn Ska Kinderopvang, gezonde kinderopvang. Bij Ska staan we voor gezond opgroeien waar gezonde voeding, gezonde opvoeding en gezond bewegen met gezonde ontspanning onze pijlers zijn. Onze missie is groeien op Eigen Wijze: durven dromen, opkomen voor jezelf, kansen zien en je vooral niet tegen laten houden. Vandaar onze passende pay-off: Eigen wijze kids. 

Gezonde kinderopvang is een bewuste keuze van Ska. Wij zorgen met ons voedings- en feestbeleid voor gezonde voeding, tussendoortjes en traktaties. We nemen ze mee in wat gezonde voeding is en hoe het eten van de tuin op het bord komt. We verleiden kinderen zoveel mogelijk te proeven en uit te proberen. 

Naast activiteiten, bewegen, naar buiten in onze ontdektuinen en sporten geven we ook aandacht aan gezond ontspannen. Vervelen, yoga, chillen op fijne zitzakken of in chillrooms voor de (bijna) tieners is ook belangrijk. We begeleiden kinderen in een gezonde ontwikkeling. We(stimu)leren hen zoveel mogelijk zelf te doen. Daar word je trots van. Trots én zelfstandig. 

Lees meer over gezonde voeding in ons Ska-magazine.
https://ska-kinderopvang-3.foleon.com/ska-gezonde-kinderopvang/ska-gezonde-kinderopvang/ska-gezonde-kinderopvang/

Spelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
Tel: 033-4701202

E-mail: info.vlinderslag@meerkring.nl

Plan route

Stichting

Het kindcentrum is een integrale samenwerking tussen onderwijs Stichting Meerkring en Ska Kinderopvang.
Meerkring is de specialist in het openbaar basisonderwijs in Amersfoort e.o. en is bevoegd gezag over de openbare basisscholen. Ska is de facilitator van kinderopvang in Amersfoort e.o.

Lees hier meer informatie over Ska kinderopvang en Stichting Meerkring