Welkom bij
Vlinderslag

Midden in de wijk Kruiskamp staat het prachtige gebouw van Vlinderslag. Het kindcentrum voor kinderen uit de wijk en de omliggende wijken. Vlinderslag bestaat uit een deel opvang en een deel onderwijs. Dit gedeelte van de website gaat in op het onderwijsdeel van Vlinderslag.

Vlinderslag is een kleurrijk kindcentrum; kleurrijk omdat we een afspiegeling zijn van de diversiteit in de wijk. Binnen ons kindcentrum streven we naar persoonlijk contact en  kleinschaligheid.

Vlinderslag kent één team. Opvang- en onderwijscollega’s werken elke dag met hart en ziel aan het verzorgen van een zo krachtig mogelijke onderwijs- en opvoedsituatie voor onze kinderen. Dit doen we aan de hand van ons motto; spelen, leren en ontmoeten.

We zijn trots op Vlinderslag. Op onze medewerkers, de ouders en bovenal de kinderen. U bent bij deze van harte uitgenodigd voor een nadere kennismaking. We staan u graag te woord. Heeft u behoefte aan een kennismakingsgesprek en/of  rondleiding, klik dan hier. 

Meer over ons onderwijs

Meer weten of een afspraak maken?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over bepaalde zaken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Actueel nieuws

25 april 2024
Nieuwsbrief april 2024
Nieuwsbrief april 2024
lees meer
16 april 2024
Doe mee aan de rijke schooldag 23/24
Doe mee met  de naschoolse activiteiten vanuit de Rijke IKC-dag!
lees meer
27 februari 2024
Nieuwsbrief januari - februari 2024
Nieuwsbrief januari - februari 2024
lees meer
Bekijk ons nieuwsarchief

Waarom kiezen voor Vlinderslag

  • Goed onderwijs en goede opvang.
  • Oefenplaats voor de samenleving van nu en straks
  • Opvang en onderwijs waarbij wij kijken naar kansen en talenten
  • Een enthousiast team van betrokken en kundige professionals
Spelen Leren Ontmoeten

Schoolgids

De schoolgids is voor iedereen die wil weten hoe er specifiek bij ons binnen het schooldeel van Vlinderslag gewerkt wordt en hoe alles geregeld is. In de gids geven we antwoord op de vragen die ouders kunnen hebben. Dat kunnen vragen zijn over vakanties, kosten, doelstellingen van de school, resultaten, zorg voor leerlingen etc.

Schoolgids 2022-2023

Foto galerij

Bekijk het complete fotoarchief

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
Tel: 033-4701202

E-mail: info.vlinderslag@meerkring.nl

Website vragen/opmerkingen:
maikel.hop@meerkring.nl of ali.elmallouki@meerkring.nl

Plan route

Stichting

Het kindcentrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort en SKA kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring of SKA precies doen? Kijk dan op meerkring.nl of ska.nl