Vlinderslag is onderdeel van Meerkring

Door de ontwikkelingen en veranderende behoefte van de samenleving zien we tegelijkertijd kansen voor doorontwikkeling. Een belangrijk onderdeel hiervan is het Kindcentrum. We werken toe naar een eenduidige visie op ontwikkeling en educatie om optimale groei en ontwikkeling te realiseren voor kinderen. Dit betekent één werkwijze en één pedagogisch klimaat en waar mogelijk volledige integratie tussen school en kinderopvang. Zo stellen we het kind écht centraal en dat is onze wens.

Meerkring, stichting voor openbaar primair onderwijs in Amersfoort, biedt uitstekend onderwijs op de 22 aangesloten basisscholen. Scholen met een veilige, stimulerende omgeving waarin kinderen op onderzoek uit kunnen gaan. Op het eigen niveau en in het eigen tempo. Meerkringscholen werken volgens verschillende onderwijsconcepten en hebben ieder hun eigen karakter. Daarom is er altijd een school die bij u en uw kind past. Vanuit onze openbare identiteit is iedereen is welkom. Er is ruimte en respect voor ieders overtuiging en we stimuleren actieve ontmoeting. Meerkring: scholen voor het leven.

Meer weten over Stichting Meerkring


Spelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
Tel: 033-4701202

E-mail: info.vlinderslag@meerkring.nl

Website vragen/opmerkingen:
maikel.hop@meerkring.nl of ali.elmallouki@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Meerkring


SKA

Stichting

Het kindcentrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort en SKA kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring of SKA precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl